Nyheter


Driftsforstyrrelser 20.08.2015

Problemer med DNS hos mange av våre kunder på torsdag 20.08.2015. Forklaring av problemet.


Les mer om Driftsforstyrrelser 20.08.2015..
 

Universal utforming av IKT

Hovedregelen er at IKT-løsninger i Norge skal være universelt utformet. Dette gjelder nettsteder og automater. Både private og offentlige virksomheter, lag og organisasjoner må følge regelverket.


Les mer om Universal utforming av IKT..
 

Hartbleed - Open SSL

Medon har gått igjennom våre webløsninger og kan bekrefte at ingen av løsningene er utsatt for risiko mht. Heartbleed. Bank/betalingsløsninger kan være utsatt, men da må dere ta kontakt med bankløsningen som benyttes. En risiko kan være at man benytter samme passord som på en løsning som er eksponert for Heartbleed. Vi anbefaler derfor de som er usikre, om å bytte passord på login på web-løsningene fra Medon. Exchange-tjenester er bare delvis berørt. Den eneste tjenesten som er berørt er Share Sync. Aktuelle kunder er varslet om nødvendige tiltak.


Les mer om Hartbleed - Open SSL..
 

Nedetid på Anymail Hosted Exchange servere

Idag 3. september har det vært en del nedetid på tjensten Anymail Hosted Exchange. Vi beklager dette. Vi vil komme tilbake med mer informasjon så snart som mulig.


Les mer om Nedetid på Anymail Hosted Exchange servere..
 

Facebook endrer spillereglene

Facebook fungerer dårligere enn før for de som har firma"Page" uten betaling. http://www.dagensit.no/article2501552.ece Vi kan bistå med justering av side.


Les mer om Facebook endrer spillereglene..
 

Driftsforstyrrelser på datasenter i Oslo i dag 19. september 2012

Mange av våre kunders nettsider har opplevd nedetid på morgenen idag. Årsaken var en feil i datasenteret i Oslo. Problemet er løst.


Les mer om Driftsforstyrrelser på datasenter i Oslo i dag 19. september 2012..
 

Concrete5 5.6.0 Lansert

Concrete5 5.6.0 introduserer helt ny ommbygget avansert tilgangsstyring som er bedre på alle måter. 5.6.0 Legger også til ny workflow system som bruker det nye avanserte tilgangsstyringen, oppdatert brukergrensesnitt, og hundrevis andre forbedringer.


Les mer om Concrete5 5.6.0 Lansert..
 

Mobilversjon av nettsider

Mobilversjon leveres som standard på store nettsider


Les mer om Mobilversjon av nettsider..
 

Betal i nettbutikk med mobil

I samarbeid med vår leverandør av betalingsvindu (DIBS), kan vi nå levere full nettbutikk med betalingsvindu for mobiltelefon uten at det er en del av en App.


Les mer om Betal i nettbutikk med mobil..
 

DIBS - Betalingsvindu

I begynnelsen av 2012 lanserte DIBS et nytt betalingsvindu for å bidra til å skape en enklere betalingsprosess. For kundene betyr det færre klikk til betaling og god oversikt, noe som lokker til kjøp. Allerede nå har det nye betalingsvinduet økt konverteringsraten for flere kunder.


Les mer om DIBS - Betalingsvindu..
 

Nye domener - 2011.11

Det er nå mulig å bestille 18 nye andrenivå domener under .com, .net og .org. Disse er hovedsakelig opprettet fordi toppnivå domenet for landet har restriksjoner eller høye priser ved registrering.


Les mer om Nye domener - 2011.11..
 

QR-kode

QR-kode kan brukes i kreativ markedsføring på trykk og på internett. Medon kan bistå QR-koder.


Les mer om QR-kode..
 

Concrete5 5.4.2 Lansert

* Composer Beta, a single page editing interface for publishing content. Ideal for blogs, the concrete5 way. * Multilingual Improvements, including added GUI for setting default language for site, user-specific interface translation, settable on login. Low level support for free multilingual add-on for running multilingual sites * Form block contains new HTML5 field types (thanks 12345j)


Les mer om Concrete5 5.4.2 Lansert..