Tjenester

Våre tjenester innen webutvikling

Nettsider

En god forståelse for din forretningsmodell, og kunnskap om dine målgrupper er en forutsetning for nettsider som gir god respons. Vi har fokus på målbare resultater. Brukervennlighet, mobilvennlig og søkemotoroptimalsering er en selvfølge.

Webutvikling

Har du en god ide så har vi løsningen for deg. Sammen gjennomgår vi alle dine behov og ønsker, lager en god plan og utvikler skreddersydd løsning.

Les mer   

Søkemotoroptimalisering - SEO

Bli funnet på nett. Vi leverer kostnadseffektiv og målbar søkemotoroptimalisering. Søkemotoroptimaliserte nettsider har en god kombinasjon av teknisk SEO, godt skrevet innhold og andre elementer.. Vi sikrer at alle elementene er på plass for at du skal oppnå best mulig rangering på søkeord og uttrykk som er viktige for deg.

Les mer   

Webdesign

Enkelt eller avansert webdesign. Vi hjelper deg med å få det beste ut av nettsidene. Inspirerende design kan gi betydelig mersalg. Vi har designere i verdensklasse hvor du kan velge etter smak og behag enten du skal he den beste nettsiden, mobilappen eller best digital profil.

Nettbutikk

Utvikling av din nettbutikk krever en profesjonell leverandør. Vi bruker tid på å kartlegge dine behov, om du skal ha en enkel frittstående nettbutikk med enkle produkter, eller om du skal ha en integrert nettbutikk og med avanserte funksjoner.

Digital markedsføring

Vi er din partner på Google AdWords, Google Display, YouTube, Facebook, Instagram, BingAds, mm. Vi er kreative og systematiske. Vi jobber med å sikre lønnsom trafikk på din nettside til ønsket budsjett.

Kommunikasjon - kundedialog på nett

Effektiv kommunikasjon med kundene dine via E-postutsending, Chat, bestillingsskjema, SMS, digitale kuponger, landingssider, mv. Medon er totalleverandør av digitalkommuniksjon.

Nettstedoptimalisering

Få flere til å fullføre kjøp, bestilling eller booking på nettsiden din. Optimaliserte nettsider har høyere konverteringsfrekvens og sørger for at besøkende på nettsiden gjør det du ønsker de skal gjøre i høyest mulig grad. Vi gjennomgår nettsiden din, setter opp målinger, analyserer og optimaliserer.

Innhold

Godt skrevet innhold med passende bilder er en av grunnpilarene for enhver nettside. Innholdet bidrar til bedre konverteringsrate samt gir kundene dine god og riktig informasjon om dine produkter og tjenester. Vi har et erfarent og kreativt team som leverer selgende og troverdig innhold til din nettside eller annen kommunikasjon.

Sosiale medier

Nesten alle bedrifter trenger profesjonelle sider på Facebook i dag. Medon setter opp ferdige bedriftssider på Facebook. Vi leverer også Google+, Youtube, Instagram, Twitter, Snap og andre sosiale. Vi lager innholdsplaner, markedsplaner, målinger og dialoger slik at du lykkes på sosiale medier!

Epost

Exchange, G-Suite, mv...

AdWords

Vi hjelper deg i gang med adwords, vedlikeholder og optimaliserer kampanjene dine kontinuerlig.

Hva trenger du?

Usikker på hva du trenger for att komme videre med din digitale markedsføring, din nettside eller webbapplikasjon?
Vi hjelper deg gjerne på veien. Ta kontakt for en prat over en kopp kaffe!

post@medon.no

Kontakt Oss

Rosenkrantz' gate 7,
0159 Oslo

Salg: +47 93 03 52 70
Support: +47 93 03 52 70
Teknisk: +47 92 61 71 31
E-mail: kontakt@medon.no
Følg oss
Hold deg oppdatert